Ben je op zoek naar actuele kennis op een specifiek security-thema?
Heb je behoefte aan een klankbord?
Leer je liever door-te-doen dan door een klassikale opleiding of training?
Heb je ervaring en tijd nodig, en beschik je daar zelf (nog) niet over?

European Security Academy helpt jou graag bij het vinden van de antwoorden op jouw vragen. We starten altijd met een intake-gesprek om jouw vraag helder te krijgen. Het gesprek eindigt met afspraken over aanpak, tijdsduur en kosten. En – als dat het beste voor jou is – soms betekent dit dat je wordt doorverwezen naar een collega-professional die jouw vraag nog beter kan beantwoorden.

Een originele oplossing, voor specifieke vragen, is het Kort Probleemgericht Professionaliseringstraject (KP²T©)van European Security Academy. Een compact traject waarbij de deelnemer wordt gecoacht bij het oplossen van een concreet vraagstuk, met als resultaat:  

  • Concrete handvatten in de oplossing van het vraagstuk.
  • Bijdrage aan de professionaliteit van de deelnemer.
  • Verankering van de opgedane kennis in de organisatie.
  • Lage kosten voor de organisatie, geen consultant in huis. 

Een KP²T is een individueel traject. In een intakegesprek komen deelnemer en coach tot een diagnose van het vraagstuk. Deze diagnose leidt tot afspraken over haalbare doelen en aanpak van het coachingstraject. De deelnemer heeft in principe vier (video)gesprekken met coach en/of professional, verspreid over een afgesproken periode. Zo nodig wordt de deelnemer in contact gebracht met een professional op het vakgebied waarop het vraagstuk van de deelnemer zich afspeelt.

De kosten van een KP²T bedragen € 1.250,00 exclusief BTW.

Direct beginnen?
Neem contact op met European Security Academy.